De Academy


De Academy wordt gebruikt door bedrijven en organisaties die hun klanten en relaties bij elkaar willen brengen om in interactieve sessies met elkaar in discussie te gaan over een bepaald onderwerp of thema.   
In de bijeenkomsten neemt het delen van kennis en ervaringen, het uitwisselen van informatie en netwerken een belangrijke plek in. 
 

Ontwikkelingen


Als ondernemer dient u allerlei ontwikkelingen te volgen. Veel aanbieders willen u daarbij helpen. Uit die hoeveelheid dient u telkens zelf een keuze te maken.
De Academy biedt u een efficiënte en effectieve oplossing. U krijgt in vier afzonderlijke bijeenkomsten een jaarthema vanuit verschillende invalshoeken behandeld: vanuit organisatorisch, financieel, marketing, juridisch, personeel en procesmatig perspectief.
Deskundige inleiders reiken u op een interactieve manier de theorie aan, waarna u samen met de overige ondernemers onder begeleiding van een coach een vertaalslag naar uw eigen praktijk maakt.

Academy workshops businessmodellen
 
 

Korte Academy-workshops


De Academy-workshops vinden op wisselende avonden (maandag, dinsdag en donderdag) plaats van 17:00 tot 20:00 uur. De bijeenkomsten vinden plaats in de maanden maart, april, mei, juni, september, oktober en november. Tijdens de bijeenkomst worden broodjes geserveerd.
U kunt voor elke avond apart intekenen.
Het maximaal aantal deelnemers is 16 personen.

 

Deelnemers Academy


De volgende organisaties maken met succes gebruik van de Academy: